Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Интервю с... Fionia - еДен 1062

неделя, 17 октомври 2010 г.
еНова Зеландия! 

Една изгряваща еСветовна сила или поредната държава, която ще умре в опитите да се пребори с ПТО?



Намерихме Fionia, АТО Директор на еНова Зеландия, да отговаря на въпроси свързани с първите стъпки на виртуалната страна в еРепублик.

  • Здравей Fionia, мога ли да ти задам няколко въпроса?
-Разбира се, насреща съм.

  • Каква е позицията на Нова Зеландия относно Сръбската заплаха от ПТО?:
-Населението е в повишена бойна готовност за ПТО. Бяхме предупредени, че има голям брой сърби с Новозеландско граждансвто към момента живеещи в Сърбия. Ние ще сме съгласни с това, ако искат да дойдат и да работят и да се присъединят към нас в нашите форуми и IRC, но ако те откажат да сътрудничат, те са заплаха.

  • Но тъй като сте заплашени от сръбско ПТО това не значи ли, че има по-малка вероятност да влезнете във Феникс?
-Информацията, която имаме е за еСръбски отряд, които не е спонсориран от правителството. Така че аз не мисля, че това кой знае колко ще промени ефекта върху нашата позиция.

  • Каква е позицията на еНова Зеландия относно Феникс и ЕДЕН?:
-Позицията на еНЗ е да не се присъединяваме към нито един от двата съюза в момента. Вероятно е, че в последствие ще бъдем тласкани към единия или другия, но за сега искаме да открием нашите възможности без много международен натиск.

  • Каква е позицията на еНова Зеландия относно войната между Индонезия и Австралия, която буквално се води пред очи ви?
-Има много еАвстралийци, които са се преместили в еНоваЗеландия, но също има и няколко неутрални еИндонезийци. Общото чувство сред общественоста е, че Австралия се нуждае от помощ, но не е подходящо време да се намесваме тъй като сме нова страна.

  • Как еНЗ може да бъде по-добро място за живеене в сравнение с други eСтрани и как би привлякла емигранти?
-еНЗ е една нова страна, така че тук имаме много повече нови възможности за реализация за хора, които в своето минало са видяли своята страна да пропада. Това е шанс да направят нещата правилно този път. Точно в момента нашето общество всъщност е изключително любезно и приветливо също така и много активно. Ние изслушваме абсолютно всеки човек, от всеки край на еСвета - дори от ЕДЕН и Феникс.

Автор и интервюиращ: Тодор Тотев 

0 коментара to Интервю с... Fionia - еДен 1062:

Публикуване на коментар